Klant
J-estate
Services
Ontwerp & Drukwerk
Formaat

Folder A4 (210 x 297 mm)

Maco mat 200 gram

Recto/Verso quadri 4/4

Jaar
2023
Ontwerp

J-estate - Exclusief bezoekmoment

De flyer presenteert J-Estate, een vastgoedbedrijf dat zich profileert als 'uw matchmakers in vastgoed', met een aankondiging voor een exclusief bezichtigingsmoment van het stijlvolle nieuwbouwproject Bruyelhof Bavikhove. De flyer benadrukt de persoonlijke service en op maat gemaakte oplossingen die J-Estate biedt.

Het proces

De focus lag op het uitlichten van J-Estate's betrokkenheid en gepersonaliseerde aanpak binnen de vastgoedmarkt. Het team zette in op een ontwerp dat professionaliteit en vertrouwen uitstraalt, aangevuld met aantrekkelijke afbeeldingen en overtuigende tekst.

Het resultaat

Een visueel aantrekkelijke en informatieve flyer die niet alleen de nieuwste projecten van J-Estate uitlicht, maar ook de kernwaarden van het bedrijf: een op maat gemaakte aanpak en persoonlijke service.

Het einde

De flyer heeft als doel potentiële klanten aan te trekken voor het exclusieve bezichtigingsmoment van Bruyelhof Bavikhove, waarbij de nadruk ligt op het aanbod van lichtrijke en duurzame woningen die modern comfort combineren met rust en charme.